Az Ingatlanos Kicsiny Almanachja

mai napi idézet

ügyfél: Dániel! Olaszország össze fog omlani, ezt belső forrásból tudom…

én: igen? és honnan van ez a belső forrás?

ügyfél: egy barátom oda akart menni dolgozni…

ide már kettes erősségű pokerface kellett :D

13 07/11

földszinti kégli

Érdeklődő felhív…felveszem…zavarban van nem tudja melyik lakásnak vagyok az értékesítője “jaj annyit néztem most egyszerre, nem is tudom melyikre hívtam”

Következtetés: vagy 100 kéglit akar meglesni (de velem nem az biztos), fingja nincs mit akar és még a lakásom se villanyozta fel annyira hogy megjegyezte volna… ZS kategóriás ügyfél.

Innentől már csak poénra megy a beszélgetés meg a burkolt lebeszélés a megtekintésről

ügyfél: - na meg is van: Bartók Béla út 6millióért 34 nm földszinti. Udvari, vagy utcai kilátás?

én: ez udvari

ü.: milyen tájolású 

én: Uram ennek tökmindegy..olyan sötét hogy bányászlámpákat osztok ki bemutatás előtt (röhög), majd a tárlat vezetés végén vissza szedem. De hobbi célra ajánlom mindenképpen, a nappaliban akár fejthet szenet. (hangosan röhög)

ü:(veszi a lapot) akkor ezt bányászoknak ajánlja

én: Bányászoknak, vakondoknak és vámpíroknak, illetve ezek egyvelegének: bányász-vakondoknak és élőhalott-vakond-vámpíroknak….amikor belép az előszobába, egy kalitkába zárt kanárit nyomok a szabad kezébe a bányászlámpa mellé..egyébként egy valamiben füllentettem…ez félszuterén..na nem nagyon…csak bemutatás után ajánlott a rötyin kialakított keszonkamrába 10-20 percet eltölteni biztos, ami tuti alapon. Na akkor mikor találkozzunk?

 Az ügyfelet hallom, ahogy ordít a röhögéstől…majd 1 perc múlva illedelmesen elválunk egymástól.

11 01/12

Vidéki, jó fej középkorú ügyfél megadja a mélcímét: kovács pont péter ötvenhét gémailpontkom….. úhh várjon mán Danikám, a geleszta valahol lemaradt :D :D :D

13 03/13